2012. október 1., hétfő

Mostanában...

Repce túl van az ivartalanításon!
Ez a legnagyobb esemény ami a napokban történt velünk. Nagyon jól viselte a beavatkozást. Az első éjszakám ugyan meglehetősen éber volt, ugyanis végig sírdogálta... másnap is elég nyúzott volt, meg én is... , de harmadnaptól úgy viselkedett, mintha misem történt volna vele. Huba nagyon gondoskodó... Ezt már Botond esetében is többször bebizonyította, és most Repcét is folyton nyalogatná, gyógyítgatná. Boti meg nem nagyon értette Repce miért nem ugrál rá, amikor direkt a hátára fekszik neki... Pedig máskor ilyen esetben óriási birkózásba kezd vele.
Repce új nevet is kapott, méghozzá azt, hogy Murcika. Egyébként Hejszegnő tökéletesen kihasználta elesettségét, még ma reggel is megállt a lépcső tetején, hátha Anyarabszolga leviszi, mert ugye a pociját műtötték! :)
Botondkával újra felfedeztük a frizbeezés élményét, így mostanában, ha az időjárás is engedi akkor utat adunk szenvedélyünknek. Egyre gyorsabb Boti, annyira hogy azt hiszem jobban utána fogok olvasni a versenyszabálynak. Lehet, hogy ki kellene próbálnunk magunkat, kitudja?! Csak az én dobástechnikám az amin van mit gyúrni...
A kutyasulinkban is elindult az őszi tanfolyam, amiben megkaptam az ovis csoportot. Így a terápiás tanulók mellett, most további 7 nebuló kutya-gazda páros agytágítását végzem. :) Van köztük 3 német juhász, 2 schnauzer, 1 labrador, 1 cane corso. A kis csapatomhoz természetesen a teráp-tanuló babáink is csatlakoznak, amint túl lesznek a varratszedésen.
A héten több bemutatóra is megyünk a nagyokkal. Az állatok világnapja alkalmából három intézmény is megkeresett minket, hogy tartsunk bemutatót, amit természetesen szívesen el is vállaltunk. Így csütörtökön és pénteken Luca, Retek és Botond bemutatózni fog, de erről majd részletesen beszámolok.

Műtét utáni ébredés

Huba és Repce - Nem hagyta egyedül a műtött kishúgát




1 megjegyzés: