2012. július 18., szerda

A változás hava

Az ember gyakran rádöbben, hogy a változás egy sokszor nehezen követhető plazma, ami mindig, minden születendő percben benne van... A filozofikus megközelítés után jöjjenek a száraz tények.
Július 7-ei hitvégén végre, hivatalosan is segítő kutya kiképzővé váltam. Ezzel véget ért a sokszor fárasztó, és izzasztó Szekszárdi utazásaim, és képződéssel járó hétvégéim időszaka. Pedig a végére egészen belejöttem, és Zorkata, na meg a többiek is nagyon hiányoznak...
Repcének véget ért a kölyök-oltási sorozata, így a következő orvosi randi az ivartalanításról fog szólni.
De persze a legnagyobb változás a költözés miatt állt be életünkbe, amit az ebek nagyon élveznek. Főleg a kert végében kezdődő akác erdő az ami különösen vonzó, így naponta többször kénytelenek vagyunk meglátogatni.
Egyesületünk "állománya" is folyton bővül. Végre van már egy mudink is, de a jelentős változást a vizslababák érkezése hozta. Közülük is Bodza az, aki számunkra is jelentős, hiszen ő nem "csak" egyesületi tag, hanem családbarát kutya is, és ezáltal Repce legújabb kis-barátja. Így a házikónk udvara igazi látványosság! Jelenleg ugyanis öt vizsla hancúroz benne, mivel Biankáék segítenek a házalakításban, így Luca és Bodza is velünk van. Olyanok mint az orgonasíp! :))))
Így viszont nem Repce a legkisebb, és egészen úgy fest mintha ezt pontosan tudná. Persze idétlenkedik jó szokásához híven, de a kicsivel pont úgy játszik, mint vele Boti: hanyatt vágja magát és hagyja, hagy mászkáljon rajta Bodza.

Bodza, és a huncutkodó Repce

Bodza

Gondoskodós-szeretgetés


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése