2012. szeptember 14., péntek

Hubám, Hubám...

Régen írtam a betyárról.... Pedig tartja ám a tempót, sőt sokszor ő diktálja a másik kettőnek! Október 11-én tölti a 6. életévét... de sosem szeretett annyira tanulni, mint az elmúlt néhány hónapban. Meg akar felelni, nagyon is. Eme buzgósága miatt beiratkozunk vele a kutyasuliba. Persze sok mindent tud, vagyis mindent... De ez nem feltétel. A lényeg, hogy együtt vagyunk vele, és akkor csak vele, mint régen, amikor még csak ő volt nekünk. Azt látom, hogy mostanában nagyon igényli  a figyelmet. Sőt, ki is követeli magának. És ez így is van rendjén!

A minap az jutott eszembe, hogy kellene egy olyan kis videó, amin megpróbálom bemutatni Huba tudományát, és azzal együtt azt is, hogy mi az amit tudni illik egy segítő vizslának /kutyának/. A videóban természetesen Repce és Botondka is helyet kapott...
Botond most azt tanulja, hogy egy kosárba szedje össze a játékokat, amiket Repce szétszór a szobában - persze Botond közreműködésével szórja szét.... A jó tesók már csak ilyenek, összepakolnak  a kistestvér után! (Hamarosan erről is készítek felvételt!)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése